laboratorio de sabores spaanse smakenEen gezellige avond in Spanje bestaat bijna altijd uit dezelfde ingrediënten: een vriendengroep, heerlijk eten, lekker drinken en veel lachen. Maar soms lukt dat niet omdat er geen geschikte ruimte is of wanneer allen tegelijk hun kooktalenten willen demonsteren. Zo kwamen ze op het idee, Antonio, Mercedes en Elisabeth, drie afgestudeerde jongeren uit Malaga: een kookschool voor liefhebbers, met cursussen, workshops, presentaties, maar ook een plek om met een groep vrienden fantastisch te koken. En met hun project wonnen ze (tot hun eigen verbazing) de ‘Spin-off’, een aanmoedigingsprijs van de universiteit van Málaga voor het meest innovatieve plan van studenten.

In de wijk Soho in Málaga, op loopafstand van de grote dagelijkse markt Atarazanas, vonden ze een plek voor de verwezenlijking van hun plan en startten in oktober 2012 hun bedrijf ‘Laboratorio de Sabores’, het Laboratorium van de Smaken.

Daar kunnen groepen tot 12 personen terecht in een volledig ingerichte keuken met een gezellige eettafel, voor het volgen van cursussen en workshops, of een geweldige kookavond met vrienden.

Spaanse Smaken werkt met hen samen en heeft al een paar keer gebruik mogen maken van hun kookstudio. We zijn ervan overtuigd dat hun enthousiasme en gedrevenheid een groot succes zullen maken van Laboratorio de Sabores.

Share

Leave a Comment »

You must be logged in to post a comment.

Het Weer in Málaga

Construction Dots 'n Ink
© Spaanse Smaken 2017